- 1403/08/30 ثبت نام «بیمه تکمیلی» آغاز شد / مهلت ثبت نام ۱۰ آذرماه
- 1403/08/30 پیاده روی و ورزش صبحگاهی کارکنان علوم پزشکی برگزار شد
- 1403/08/29 کتاب ویروسشناسی پزشکی منتشر گردید
- 1403/08/28 کلیپ / انجام عمل جراحی تعویض مفاصل در بیمارستان گراش
- 1403/08/28 بازدید میدانی” رییس دانشکده علوم پزشکی گراش از پروژههای بیمارستان
- 1403/08/28 مراسم بزرگداشت شهید شاخص شهرستان، «شهید محمد متین» برگزار شد
- 1403/08/27 از پزشکان شاغل در بخش NICU تقدیر شد
- 1403/08/24 غرفه «تست قند خون » در سالن پذیرش بیمارستان برپا شد
- 1403/08/23 کلیپ / جراحی پیشرفته انحراف(اسکولیوز) ستون فقرات
- 1403/08/20 جشن باشکوه بزرگداشت مقام پرستار برگزار شد
مسئول نظارت: سرکار خانم زهرا رضایی
شرح وظایف:
نظارت بر نحوه نگهداری و انبارش مواد اولیه غذایی در انبار و سردخانه به صورت ایمن و با رعایت اصول بهداشت محیط
نظارت بر انبار ، سردخانه ، محل آماده سازی ، پخت ، ظرفشویی و مسیر تمیز به کثیف
وجود ظروف و ابزار دارای شرایط بهداشتی متناسب با فعالیت آشپزخانه
نظارت بر توزیع و سرو غذا در بیمارستان با رعایت اصول بهداشتی در مراحل توزیع و سرو غذا با حداقل های مورد انتظار
پیگیری انجام آزمایشات مختلف پرسنل شاغل در آشپزخانه و دریافت کارت معاینه پزشکی توسط پرسنل مربوطه
پیگیری گذراندن دوره بهداشت عمومی وکسب گواهینامه مربوطه توسط پرسنل آشپزخانه
نظارت بر رعایت بهداشت فردی (استفاده از کلاه –ماسک-دستکش-لباس کار مناسب-استحمام روزانه و...)
نظارت بر رعایت موازین بهداشتی هنگام حمل –نگهداری –پخت وتوزیع غذا)
آموزش وتوجیه کارکنان آشپزخانه در خصوص رعایت مقررات بهداشتی
گزارش موارد غیر عادی ومعضلات مکانیسم تهیه وتوزیع غذا به مسئولین بیمارستان
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: