مسئول نظارت: سرکار خانم زهرا رضایی

 

شرح وظایف:

نظارت بر نحوه نگهداری و انبارش مواد اولیه غذایی در انبار و سردخانه به صورت ایمن و با رعایت اصول بهداشت محیط

نظارت بر انبار ، سردخانه ، محل آماده سازی ، پخت ، ظرفشویی و مسیر تمیز به کثیف

وجود ظروف و ابزار دارای شرایط بهداشتی متناسب با فعالیت آشپزخانه

نظارت بر توزیع و سرو غذا در بیمارستان با رعایت اصول بهداشتی در مراحل توزیع و سرو غذا با حداقل های مورد انتظار

پیگیری انجام آزمایشات مختلف پرسنل شاغل در آشپزخانه و دریافت کارت معاینه پزشکی توسط پرسنل مربوطه

پیگیری گذراندن دوره بهداشت عمومی وکسب گواهینامه مربوطه توسط پرسنل آشپزخانه

نظارت بر رعایت بهداشت فردی (استفاده از کلاه –ماسک-دستکش-لباس کار مناسب-استحمام روزانه و...)

نظارت بر رعایت موازین بهداشتی هنگام حمل –نگهداری –پخت وتوزیع غذا)

آموزش وتوجیه کارکنان آشپزخانه در خصوص رعایت مقررات بهداشتی

گزارش موارد غیر عادی ومعضلات مکانیسم تهیه وتوزیع غذا به مسئولین بیمارستان